Liever Assertiever

Zou je willen leren hoe je beter voor jezelf op kunt komen? Of hoe je geaccepteerd nee kunt zeggen en hoe je je eigen grenzen kunt bewaken? 

Inhoud

In de training Assertiviteit leer je op een goede manier voor jezelf op te komen, zonder weerstand bij de ander op te roepen. We gaan aan de slag met bijvoorbeeld: effectieve communicatie, het ontvangen en geven van feedback, het op verschillende manieren “nee“ leren zeggen, het houden van regie in gesprekken en het aangaan van confrontaties. 

We duiken de diepte in met psychologische inzichten over wat assertiviteit in de weg staat. In deze training werken we met actuele situaties van de deelnemers, zodat er veel geoefend kan worden en de deelnemers na afloop in de praktijk direct het geleerde kunnen toepassen.  

Een interactieve training, korte theoretische inleidingen, gevolgd door oefeningen en reflectie. We werken met een schriftelijke intake vooraf, en op basis van eigen casuïstiek, zodat de training optimaal aansluit op de dagelijkse praktijk

Docent

Jildou Oostenbrug

Coach

“Veelzijdigheid past bij mij. En de drive om topkwaliteit te leveren. Ik heb een zakelijke achtergrond als marktonderzoeker en merkstrateeg, en werk sinds 2012 zelfstandig als coach, trainer en spreker. Binnen het aanbod van het Data & Insights Network verzorg ik trainingen in soft skills. Alles wat je nodig hebt om als professional krachtig, effectief, met flair & impact voor de dag te komen. Echt meesterschap in je vak is te bereiken door minstens zoveel energie te investeren in je soft skills als inhoudelijk kennis. Mijn specialisme bestrijkt vier gebieden: – effectieve communicatie & gesprekstechnieken – persoonlijk leiderschap & effectiviteit – energiemanagement: balans & veerkracht – personal branding & profilering Ik word door mijn opdrachtgevers omschreven als helder, scherp invoelend en zowel inhoudelijk als in de interactie zeer sterk. Waardoor deelnemers binnen een veilig kader daadwerkelijk ruimte ervaren om te leren. Mijn stijl van trainen wordt omschreven als: professioneel, aandachtig, open, deskundig, speels, met diepgang. De afbeelding is gemaakt door Laura Visser Fotografie.”

Praktische informatie

Niveau
Niveau A, B en C alle niveaus zijn welkom
Opbouw
Een interactieve training, korte theoretische inleidingen, gevolgd door oefeningen en reflectie. We werken met een schriftelijke intake vooraf, en op basis van eigen casuïstiek, zodat de training optimaal aansluit op de dagelijkse praktijk.
Inclusief
Lesmateriaal
Certificaat
Koffie/thee en Lunch
Kosten
VIP-Member van het D&IN, VSO-, VBO-lid €465,- excl. BTW
Niet-leden €665,- excl. BTW

Reacties van eerdere cursisten:
“Ik vond het een enorm goede cursus! Jildou is echt een goede trainster. Soms kan je na zo’n (lange) dag helemaal uitgeblust zijn maar ik had juist alleen maar meer energie. Goede opbouw, goede energie en echt goede tips, tools en handvaten om mee verder te gaan. Dank daarvoor!”

“Jildou is een ontzettend inspirerende trainer. Ze weet de hele groep mee te krijgen en de hele dag de aandacht vast te houden. Ze is daadkrachtig en duidelijk, maar speelt ook goed in op actuele situatie en persoonlijke behoeften.”