In 2024 worden opnieuw dé prestigieuze vakprijzen uitgereikt aan inspirerende en toonaangevende Data & Insights Professionals, Bureaus en Bedrijven die het verschil maken in ons vakgebied. De aanbevelingen zijn ontvangen en na een periode van spanning zijn we blij dat we nu de genomineerden bekend mogen maken! Scroll snel naar beneden om de lijst met genomineerden te bekijken en zet 27 juni alvast in je agenda voor de uitreiking.

De prijzen worden uitgereikt in de volgende categorieën:
• Data & Insights Bureau van het jaar;
• Data & Insights Company van het jaar;
• Insights Professional van het jaar – Bureauzijde;
• Insights Professional van het jaar – Bedrijfszijde;
• Young Talent van het jaar;
• Data Professional van het jaar;
• Insights Scientist van het jaar

Het feestje vindt plaats op 27 juni bij Tijn Akersloot in Zandvoort!
Entreekaarten zijn €135,- voor persoonlijke D&IN-leden en €175,- voor niet-leden. Prijzen zijn exclusief BTW, maar inclusief barbecue en drankjes.
Per D&IN-bedrijfslid is één gratis kaart beschikbaar, deze wordt achteraf op de factuur verrekend.

Alvast jouw ticket voor de uitreiking veiligstellen? Registreer hier.

Wil je dit event sponsoren?
Neem dan contact op met Tjitske Buurman: 020 – 581 07 16 / tjitske@dinetwork.nl

Ontdek de categorieën

Welk bureau heeft zich het afgelopen jaar op positieve en opvallende wijze gemanifesteerd en daarmee een waardevolle bijdrage geleverd aan de branche van Research en Analytics? Het is de bevestiging van hard werken, een hoge kwaliteitsbeleving en vooroplopen in ontwikkelingen en groei.
Meer over de genomineerden

Genomineerd zijn:

Welke organisatie (zowel profit als non-profit) heeft zich op innovatieve en onderscheidende wijze gemanifesteerd met het toepassen van datascience en insights  in haar besluitvorming?
Meer over de genomineerden

Genomineerd zijn:

Welke Data Professional toont lef, inspireert anderen, denkt ‘out of the box’, heeft een vernieuwende visie én komt met creatieve oplossingen om het vakgebied van data analytics en/of data science te verbeteren en te vernieuwen? 
Meer over de genomineerden

Genomineerd zijn:

Wie onderscheidt zich door te beschikken over een sterk analytisch, maar ook conceptueel vermogen en goede communicatieve vaardigheden, valt op buiten de branche door naar buiten gericht te zijn en heeft een zekere drive en doorzettingsvermogen?
Meer over de genomineerden

Genomineerd zijn:

Wie levert een bijdrage aan de innovatie van het vak market research, of de manier waarop Insights binnen het bedrijf wordt ingezet, heeft persoonlijke exposure en draagt daarmee bij aan de ontwikkeling, de status en uitstraling van het vak?
Meer over de genomineerden

Genomineerd zijn:

Welke jonge onderzoeker (max. 7 jaar werkzaam in de sector) toont lef, denkt ‘out of the box’, komt met creatieve oplossingen om het vakgebied te verbeteren, is enthousiast en heeft een vernieuwende visie op het analyseren en inzetten van informatiestromen? 
Meer over de genomineerden

Genomineerd zijn:

Welke wetenschapper, werkzaam aan een Nederlandse universiteit, voert praktisch relevant en academisch vernieuwend onderzoek uit met betrekking tot het Topic of the Year 2024 “Sustainable Marketing and Consumer Behaviour”?
Meer over de genomineerden

Genomineerd zijn: