Dé vakprijzen voor inspirerende en toonaangevende Data & Insights Professionals, Bureaus en Companies die het verschil maken in ons vakgebied, worden ook in 2024 weer uitgereikt. De aanbevelingen zijn ontvangen, het process vervolgt en in april worden de genomineerden bekend gemaakt.

De prijzen worden uitgereikt in de volgende categorieën:
• Data & Insights Bureau van het jaar;
• Data & Insights Company van het jaar;
• Insights Professional van het jaar – Bureauzijde;
• Insights Professional van het jaar – Bedrijfszijde;
• Young Talent van het jaar;
• Data Professional van het jaar;
• Insights Scientist van het jaar

Het feestje vindt plaats op 27 juni!
Entreekaarten zijn €135,- voor persoonlijke D&IN-leden en €175,- voor niet-leden. Prijzen zijn exclusief BTW, maar inclusief barbecue en drankjes.
Per D&IN-bedrijfslid is één gratis kaart beschikbaar, deze wordt achteraf op de factuur verrekend.

Alvast jouw ticket voor de uitreiking veiligstellen? Registreer hier.

Wil je dit event sponsoren?
Neem dan contact op met Tjitske Buurman: 020 – 581 07 16 / tjitske@dinetwork.nl

Ontdek de categorieën

Welk bureau heeft zich het voorafgaande jaar op positieve en opvallende wijze gemanifesteerd en daarmee een waardevolle bijdrage heeft geleverd aan de Research en Analytics branche? Dé bevestiging voor hard werken, hoge kwaliteitsbeleving en vooroplopen in ontwikkelingen en groei.
Meer over deze Award

Welke organisatie (zowel profit als non-profit) heeft zich op onderscheidende wijze gemanifesteerd met het toepassen van datascience en insights  in haar besluitvorming? Laat deze organisatie meedingen naar deze nieuwe Award!
Meer over deze Award

Welke Data Professional toont lef, inspireert anderen, denkt ‘out of the box’, heeft een vernieuwende visie én komt met creatieve oplossingen om het vakgebied van data analytics en/of data science te verbeteren en te vernieuwen? 
Meer over deze Award

Wie onderscheidt zich door te beschikken over een sterk analytisch, maar ook conceptuele vermogen en goede communicatieve vaardigheden, valt op buiten de branche door buitenwaarts gericht te zijn en heeft een zekere drive en doorzettingsvermogen?
Meer over deze Award

Wie levert een bijdrage aan de innovatie van het vak market research, of de manier waarop Insights binnen het bedrijf wordt ingezet, heeft persoonlijke exposure en draagt daarmee bij aan de ontwikkeling van de professie, de status en uitstraling daarvan?
Meer over deze Award

Welke jonge onderzoeker (max. 7 jaar werkzaam in de sector) toont lef, denkt ‘out of the box’, komt met creatieve oplossingen om het vakgebied te verbeteren, is enthousiast en heeft een vernieuwende visie op het analyseren en inzetten van informatiestromen? 
Meer over deze Award

Welke wetenschapper, werkzaam aan een Nederlandse universiteit, voert praktisch relevant en academisch vernieuwend onderzoek uit met betrekking tot het Topic of the Year 2024 “Sustainable Marketing and Consumer Behaviour”?
Meer over deze Award

Over de Awards

Ieder jaar kun je de organisatie en het bureau van jouw keuze en/of jouw favoriete Insights & Data Professional, Insights Scientist en/of Young Talent aanbevelen via deze website. In 2022 is de Award voor Data & Insights Company of the Year geïntroduceerd. Bedrijven/organisaties die structureel op innovatieve en onderscheidende manier omgaan met (big) data & insights komen in aanmerking.

Alle informatie die wij voor de Awards toegestuurd krijgen over de kandidaten zal vertrouwelijk behandeld worden. De jury zal op basis van deze informatie de genomineerden bepalen.

Terugblik Data & Insights Awards ’23 & eerdere winnaars