AI voor Marktonderzoekers

Ontdek hoe AI jouw werk als marktonderzoeker optimaliseert en efficiënter maakt tijdens onze training ‘AI voor Marktonderzoekers‘! Leer over de nieuwste AI-tools, pas ze direct toe in onderzoek, en verbeter je data-analyse met slimme technologie. Daarnaast staan we stil bij ethiek en privacy rondom AI-gebruik.

Inhoud

  • Introductie AI en verkenning tools voor marktonderzoek
  • AI in het marktonderzoeksproces: Deel 1 (onderzoeksvragen en vragenlijsten, steekproeftrekking, dataverzameling)
  • AI in het marktonderzoeksproces: Deel 2 (data-analyse, open antwoorden verwerken en analyseren en rapporten genereren)
  • Prompt Engineering voor marktonderzoek
  • Ethiek, privacy en valkuilen van AI in marktonderzoek

Kortom: je leert AI beter gebruiken in jouw vakgebied. Werk efficiënter, en misschien nog wel belangrijker, veilig met AI. Tijdens de workshop kunnen deelnemers aan de slag met hun eigen cases en data, wat deze dag nog waardevoller maakt.

Docent

Olaf Lemmens

Founder NinA AI Agency

Tijdens zijn lezingen merkte Olaf op dat bedrijven heel graag willen innoveren dankzij AI maar vaak de handvatten missen om dit te doen. Het juist in kaart brengen van de processen en daar de AI tooling bij vinden is een uitdaging die hij graag aangaat. De winst die behaald kan worden met de inzet van AI is gigantisch, op zowel kosten als tijd! rnOlaf is een echte innovator. Hij is bekend van LinkedIn waar hij inmiddels meer dan 2,9 miljoen mensen heeft bereikt met zijn dagelijkse content over kunstmatige intelligentie (AI). rnrnZijn kennis over AI, met name machine learning en big data, deed hij al ruim 7 jaar geleden op toen hij in Japan studeerde. Sinds ChatGPT een ware revolutie ontketende is hij een bekend gezicht als het gaat om presentaties over AI en sprak hij op veel grote podia en bij bekende bedrijven.

Praktische informatie

Niveau
Niveau A
Opbouw
40% Theorie
60% Praktijk
Inclusief
Lesmateriaal, Certificaat, Koffie/thee en Lunch
Kosten
VIP-Member van het D&IN, VSO-, VBO-lid €465,- excl. BTW
Niet-leden €665,- excl. BTW