Advanced Customer Journey en Persona’s

De klantreis: veel organisaties hebben er een, maar het actief gebruiken op de werkvloer kan nog wel eens een uitdaging zijn. Hoe pas je een customer journey optimaal toe in je organisatie?
Als de organisatie waarvoor je werkt een klantreis heeft, maar je vindt het lastig om aan (echte) klantdata te komen en/of er haalbare verbeteringen uit te halen, dan past deze training bij jou.

Inhoud

In deze training word je meegenomen in de echte klantcase waarbij wordt gestart met gebruikersonderzoek en wordt geëindigd met een geprioriteerd backlog inclusief haalbare verbeteringen. De gehanteerde aanpak bootsen we daarna gezamenlijk na, zodat je het proces begrijpt. Tot slot is er een ronde om in te gaan op jouw specifieke uitdagingen op het gebied van klantreizen. Denk bijvoorbeeld aan:  

  • Hoe maak je data overzichtelijk?
  • Hoe maak je de klantreis meetbaar?

Behandelde onderwerpen:

  • Echte klantcase
  • Simulatie van het proces (je leert door te doen)
  • Ronde waarin we jouw specifieke uitdagingen bespreken
  • Tips, tricks en valkuilen

Daarnaast krijg je praktisch tips en handvatten om na de training direct zelfstandig aan de slag te gaan.

Docent

Sjoerd Walinga

Usability & User Experience expert

“If the user can’t use it, it doesn’t work”. Dat is waar Sjoerd Walinga in gelooft. Hij heeft een enorme passie voor usability, user experience, conversie optimalisatie en gedragswetenschap. Als User Experience en Conversie expert bij Concept7 is hij hier dan ook maar al te graag mee bezig. Het werken voor bedrijven als Menzis, Roompot, Greetz, Philips en Gemeente Groningen leert hem elke dag weer nieuwe dingen en daar krijgt hij maar niet genoeg van. Daarnaast geeft Sjoerd gastcollege op diverse hogescholen en universiteiten en traint hij professionals en managers bij bedrijven als Talpa, RTL, a.s.r., Essent, KvK en de Belastingdienst.

Praktische informatie

Niveau
Niveau B – enige ervaring
Opbouw
50% Theorie
50% Praktijk
Inclusief
Lesmateriaal
Certificaat
Koffie/thee en Lunch
Kosten
VIP-Member van het D&IN, VSO-, VBO-lid €465,- excl. BTW
Niet-leden €665,- excl. BTW