ChatGPT Ontcijferd: Van Basiskennis tot Geavanceerde Inzichten

ChatGPT nestelt zich steeds dieper in ons dagelijks leven. Velen benutten echter niet het volledige potentieel, vaak door onvoldoende kennis van de mogelijkheden en beperkingen. Deze workshop is ontwikkeld om ChatGPT te demystificeren en jou als professional te voorzien van de benodigde kennis en vaardigheden voor optimaal gebruik.

Inhoud

In de workshop krijg je een mix van theoretische kennis over de achterliggende technologie van ChatGPT, aangevuld met real-life cases, demonstraties, praktijkopdrachten en interactieve discussies. Je leert hoe je ChatGPT effectief kunt inzetten voor diverse doeleinden binnen jouw functie. Je maakt kennis met geavanceerde toepassingen zoals tekst- en beeldcreatie, data-analyse, visualisatie en automatisering. Bovendien leer je hoe je via prompt-engineering de beste resultaten kunt behalen. In deze training ontleed je ChatGPT niet alleen theoretisch, maar ervaar je het ook in de praktijk.

  • Wat is ChatGPT?
  • Verschillende toepassingen
  • Hoe werkt ChatGPT? (Achterliggende model)
  • Prompt-engineering: hoe haal je het maximale uit ChatGPT?
  • Wat zijn de kansen, en de valkuilen.
  • De dark side of ChatGPT. Wat zijn de beperkingen en risico’s?
  • Doorontwikkeling: Wat zijn de verwachtingen?
  • Hoe verandert ChatGPT de rol van de professional?

Docent

Charida Dorder

Academy workshopleider

Charida Dorder is 10+ jaar werkzaam in het marketingvak en oprichtster van het platform aiformarketingacademy.com, dat marketingprofessionals ondersteunt bij het begrijpen en toepassen van Artificial Intelligence. Als spreker voor o.a. het AI-program aan de Ivy League Colombia University in New York focust Charida zich op het toegankelijk maken van AI. Daarnaast is ze member van de Nederlandse AI Coalitie, partner van het Responsible Applied AI programma aan de Hogeschool Rotterdam, docent aan Erasmus Universiteit, Beeckestijn Business School, Frankwatching en begeleidt ze AI-trajecten voor mkb’ers en corporates.

Praktische informatie

Niveau
Voor elk niveau geschikt – geen voorkennis vereist
Opbouw
30% Theorie
70% Praktijk
Inclusief
Lesmateriaal, Certificaat, Koffie/thee en Lunch
Kosten
VIP-Member van het D&IN, VSO-, VBO-lid €465,- excl. BTW
Niet-leden €665,- excl. BTW