Advanced datamanagement SPSS

Je wilt het maximale uit je data halen en bent al heel handig met analyse tools. Tijd voor de next step in analyse land, zodat je het verschil kunt maken! Met SPSS Advanced Datamanagement voor gevorderden maak je kennis met de tips en tricks om sneller en slimmer te werken met SPSS. Alles over tekstmanipulaties, loopconstructies en SPSS-macro’s. Weinig theorie, vooral heel veel doen en uitproberen. Een topper voor de Analist en Datamanager die alles uit zijn data wil halen.

Inhoud

  • Het bewerken van tekstvariabelen
  • Het inregelen van voorwaardelijke bewerkingen
  • Het maken van loopconstructies
  • Het opzetten van SPSS-macro’s
  • Toepassingen in de dagelijkse praktijk

Deze training is alleen aan te vragen als in-company training. De deelnemers dienen zelf te beschikken over een laptop met hierop SPSS.
Deze workshop kan worden uitgebreid met een extra verdiepingsslag waarin je samen met de trainer voor jou relevante oplossingen gaat uitwerken.

Neem bij interesse contact op via opleidingen@dinetwork.nl.

Docent

Robert van Ossenbruggen

Consultant & trainer evidence based marketing

Robert van Ossenbruggen studeerde psychologie, methodologie en marketing. Tegenwoordig is Robert consultant & trainer evidence based marketing bij The Commercial Works, een marketingadviesbureau gevestigd in Nederland en de UK. Robert helpt zijn klanten voornamelijk door bruggen te slaan tussen de wereld van data, modellen en statistiek en de wereld van marketing. Daarnaast geeft hij diverse trainingen voor de Data & Insights Academy, NIMA, Beeckestijn Business School en IESEG Business School. Blogt met regelmaat op marketingonline.nl en LinkedIn.

Praktische informatie

Niveau
Niveau B – Enige ervaring
Opbouw
25% Theorie
75% Praktijk