Omgaan met werkdruk: Veerkracht en Timemanagement

Regie vergroten over je eigen agenda

Hoe blijf je als professional in je vak overeind bij werkdruk, veranderingen of tegenslag? Bepaal jij het spel of ben je een speelbal in de waan van de dag? Deze tijd vraagt om veerkracht in je werk.  Zodat jij – ongeacht de omstandigheden – regie kunt nemen over de invulling van je werk(leven) en agenda.

Inhoud

In deze training onderzoeken we situaties die jouw veerkracht uitdagen. En wat je daar vervolgens zelf mee kunt doen. Je krijgt concrete handvatten om je eigen regie te behouden of vergroten, zodat je meer beschikking krijgt over je eigen agenda, tijdsbesteding, kwaliteiten, vaardigheden, vakkennis en ervaring.

Wat levert het jou op?

  • kennis over wat veerkracht is, en hoe je deze kunt versterken
  • inzicht in hoe je (meer) leiding kunt nemen over je werk(leven)
  • handvatten voor veerkrachtig werken bij lastige situaties/veranderingen/tegenslag/etc.
  • handvatten voor regie en time-management

Docent

Jildou Oostenbrug

Gecertificeerd Senior Practitioner

Jildou Oostenbrug – gecertificeerd Senior Practitioner – heeft een zakelijke achtergrond als onderzoeker en merkstrateeg. Jildou runt sinds 12 jaar haar eigen coachpraktijk. En werkt als trainer, intervisor, spreker en opleider. Ze werkt voor organisaties binnen onderwijs, kinderopvang en zakelijke dienstverlening. Jildou is onder meer gespecialiseerd in stress & burnout (preventie), professionele communicatie en zelfsturing. Binnen het aanbod van het Data & Insights Network verzorgt ze trainingen in soft skills. Alles wat je nodig hebt om als professional krachtig, effectief, met flair & impact voor de dag te komen. Echt meesterschap in je vak is te bereiken door minstens zoveel energie te investeren in je soft skills als inhoudelijk kennis. Haar stijl van trainen wordt omschreven als: professioneel, aandachtig, open, deskundig, speels, met diepgang. De afbeelding is gemaakt door Laura Visser Fotografie.”

Praktische informatie

Niveau
Niveau A, B en C. Alle niveaus zijn welkom.
Opbouw
Interactieve training met korte, theoretische inleidingen, gevolgd door oefeningen en reflectie. We werken met een schriftelijke intake vooraf, en op basis van eigen casuïstiek, zodat de training optimaal aansluit op de dagelijkse praktijk.
Inclusief
Lesmateriaal, Certificaat, Koffie/thee en Lunch
Kosten
VIP-Member van het D&IN, VSO-, VBO- of CUBE-lid €465,- excl. BTW Niet-leden €665,- excl. BTW

Reacties van eerdere cursisten:
“Ik vond het een enorm goede cursus! Jildou is echt een goede trainster. Soms kan je na zo’n (lange) dag helemaal uitgeblust zijn maar ik had juist alleen maar meer energie. Goede opbouw, goede energie en echt goede tips, tools en handvaten om mee verder te gaan. Dank daarvoor!”

“Jildou is een ontzettend inspirerende trainer. Ze weet de hele groep mee te krijgen en de hele dag de aandacht vast te houden. Ze is daadkrachtig en duidelijk, maar speelt ook goed in op actuele situatie en persoonlijke behoeften.”