Insights Experts – Inclusiviteit en toegankelijkheid

Op woensdag 15 mei staat er weer een inspirerende Insights Experts-bijeenkomst op de agenda. Dit keer zijn we welkom bij Norstat.

Inclusiviteit en toegankelijkheid: implicaties voor het insights werkveld
Inclusiviteit is voor steeds meer bedrijven een belangrijk thema, men wil er voor iedereen zijn en niemand in de samenleving uitsluiten. Daarnaast is het belangrijk dat diensten en producten voor iedereen toegankelijk blijven. Door de komst van de European Accessibilty Act, die vanaf juni van kracht gaat, zijn veel bedrijven bezig om de toegankelijkheid van hun dienstverlening te optimaliseren. Hierbij speelt onderzoek en het betrekken van doelgroepen een belangrijke rol.


Tijdens deze meet-up worden aandachtspunten van inclusiviteit en toegankelijkheid in detail besproken.

Programma:

 • 15.30 – 15.45
  Ontvangst bij het kantoor van Norstat in Amsterdam.

 • 15.45 – 16.15
  Kjell Massen (Norstat), Jesca Dembinski (Ruigrok), Celesta Lücker Swart (VodafoneZiggo), Veron Wormeester (Stichting Accessibility) & Markus Leineweber (Perspective) delen hun visie op toegankelijkheid en inclusiviteit.

 • 16.15 – 16.45
  Een interactieve sessie met Kjell Massen, Jesca Dembinski, Celesta Lücker Swart, Veron Wormeester & Markus Leineweber inclusief de mogelijkheid voor het publiek om vragen te stellen.

 • 16.45 – 16.55
  Een afsluitende sessie met ruimte voor vragen en verdere discussie.

 • 16.55 – 18.00
  Borrel