Het Data & Insights Network biedt diverse gespecialiseerde netwerkgroepen aan. Het is belangrijk voor ons om te weten welke netwerkgroepen jouw interesse hebben. Laat ons jouw voorkeur weten, zodat wij deze kunnen opnemen in je persoonlijke profiel bij D&IN. Als VIP-lid mag je uit meerdere groepen kiezen. Als Expert-lid kun je één netwerkgroep kiezen.

Stuur je feedback naar Gino Kirsten via deze link.

Onze Netwerkgroepen:

· Data Science & Analytics: Deze groep focust op het delen van kennis en ervaringen in data science en analytics. Het doel is om de laatste trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied te bespreken.

· Healthcare: Deze groep richt zich op de specifieke uitdagingen en kansen in de gezondheidszorg. Leden delen kennis en ervaringen over hoe data en inzichten gebruikt kunnen worden in de zorgsector.

· Education: De focus hier ligt op het verbinden van onderwijs en bedrijfsleven, en het delen van kennis over hoe data en inzichten gebruikt kunnen worden in educatieve contexten.

· Sensory Research: Deze groep biedt een platform voor professionals die zich bezighouden met sensorisch onderzoek en consumenteninzichten.

· Insights Experts: Hier wordt kennis gedeeld tussen vakgenoten aan bureauzijde op het gebied van data en inzichten, en worden ervaringen uitgewisseld.

· Users Network: Dit netwerk is specifiek voor Insights Professionals aan opdrachtgeverszijde om ervaringen te delen en van elkaar te leren.

· Young Professionals (SMART): Gericht op jonge talenten in data, insights en analytics, met de focus op kennisdeling en netwerken.