AWVN-Beloningsmonitor

Toets eenvoudig of je je medewerkers marktconform beloont.

Bespaar jezelf onzekerheid en kosten en bestel nu onze beloningsmonitor, daarmee toets je eenvoudig of je je medewerkers marktconform beloont. Bekijk hieronder welke voordelen de AWVN-beloningsmonitor heeft voor leden van het Data & Insights Network.

Probeer de demoversie: beloningsmonitor-demo.awvn.nl

Ledenvoordelen AWVN-Beloningsmonitor

1. Naast algemene functies ook branche-specifieke functies

Onze leden kennen functies zoals Marktonderzoeker, research of insights consultant, dataprocessor en research manager. AWVN heeft deze profielen verder ontwikkeld en speciaal voor ons opgenomen in de AWVN-beloningsmonitor. Daarnaast biedt de Beloningsmonitor ook de mogelijkheid andere functies dan de branche-specifieke functies te vergelijken. Hierbij kan worden gekozen uit ruim 150 andere functies (bijvoorbeeld de secretaresse, HR adviseur, salarisadministrateur, controller, commercieel manager, afdelingsmanager, etc.).

2. Leden kunnen onderling vergelijken

Onze leden kunnen zich onderling vergelijken met andere leden, maar ook met de BV Nederland. Ook is het mogelijk de eigen organisatie te vergelijken met organisaties van eenzelfde omvang of specifiek naar sector of provincie.

3. Zelf vergelijkingen maken

Onze leden kunnen zelf vergelijkingen maken door salarisgegevens in te voeren; zodra deze gegevens zijn ingevoerd verschijnt de output van de vergelijkingen direct op het scherm, weergegeven in overzichtelijke grafieken en nauwkeurig cijfermatig onderbouwd.

4. 24/7 beschikbaar voor leden

Onze leden kunnen de Beloningsmonitor het gehele jaar door raadplegen. Het is een online database die 24 uur per dag, 7 dagen in de week kan worden benaderd.

5. Beproefde onderzoeksmethodiek

Onze leden maken gebruik van een beproefde onderzoeksmethodiek voor salarisvergelijkingen, waarop de Beloningsmonitor is gebaseerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van medianen en kwartielen.

Kosten deelname Beloningsmonitor

De kosten verbonden aan het gebruik van de AWVN-Beloningsmonitor zijn gerelateerd aan het aantal fte’s van de organisatie. Uiteraard hopen we op veel deelnemers. Hoe meer bureaus zich aanmelden hoe waardevoller de database zal worden.

Kosten* voor 2024 per fte, met een plafond van € 890,– per jaar zijn €19,–.

Deelnemen aan de AWVN-Beloningsmonitor kan via de AWVN.
* De kosten zijn onderhevig aan een jaarlijkse inflatieverhoging.

Afnemers Beloningsmonitor