Sensory Talk – Consumers perceptions and behaviors in relation to plant-based meat

‘Percepties en gedragingen van consumenten met betrekking tot plantaardig vlees’ Prof. Liesbeth Zandstra (Unilever Foods Innovation Centre Wageningen & Wageningen University and Research)

Liesbeth Zandstra is Science Leader bij het Unilever Foods Innovation Centre Wageningen en hoogleraar Voedselbeloning en Gedrag aan Wageningen University and Research. Haar belangrijkste onderzoek richt zich op wetenschappelijke uitdagingen om nieuwe manieren te vinden om gezonde en duurzame keuzes gemakkelijk en de voorkeurskeuze te maken. Ze is vooral geïnteresseerd in de psychofysiologische en gedragsmatige effecten van voedingsmiddelen, evenals nieuwe methodologieën voor een beter begrip van sensorische perceptie en consumentengedrag.

Tijdens deze Sensory Talk gaat Liesbeth in op wetenschappelijke uitdagingen om van gezonde en duurzame keuzes de gemakkelijke en favoriete keuze te maken en psychofysiologische en gedragsmatige effecten van voedingsmiddelen!

Meld je nu aan voor deze inspirerende, online, Sensory Talk op 2 juli!