Motivaction bekroond als Data & Insights Bureau van het Jaar 2024

In een sprankelende ceremonie van de Data & Insights Awards vanavond is Motivaction bekroond tot het vooraanstaande Data & Insights Bureau van 2024. Het evenement, gehouden bij Tijn Akersloot in Zandvoort, bracht de crème de la crème van de datagedreven industrie samen.

Motivaction, met zijn indrukwekkende veertig jaar in onderzoek, werd geprezen voor zijn voortdurende nieuwsgierigheid en scherpe blik op de toekomst. “Motivaction blijft de nieuwe tijd recht in de ogen kijken,” motiveerde de jury hun keuze, waarbij ook het sterke bedrijfsverhaal een rol speelde. In een intense competitie met Online Dialogue en Miles Research, heeft Motivaction zijn status als onbetwistbare leider bewezen.

De prestigieuze titel Data & Insights Company van 2024 ging naar KLM-Air France, erkend voor hun consistente inzet voor klanttevredenheid en gedegen aanpak in datagestuurde strategieën.

De avond zag ook opmerkelijke individuele prestaties, waaronder Neeltje Martens van AS Watson, uitgeroepen tot Insights Professional aan Bedrijfszijde, en Joey Zeelen van Crowd DNA, bekroond als Insights Professional aan Bureauzijde voor zijn grensverleggende werk in ‘Cultural Insights’. Mark Vroegrijk van DVJ Insights werd geëerd als Data Professional van het jaar voor zijn gedurfde aanpak in marktonderzoek.

Meike Nauta van Datacation werd benoemd tot Young Talent van 2024, erkend voor haar innovatieve denkwijze als senior data scientist en AI-consultant. De titel Insights Scientist van het jaar ging naar Ilona de Hooge van Wageningen Universiteit, voor haar baanbrekende werk in duurzaamheidsvraagstukken binnen marketing en consumentengedrag.

De avond bevestigt niet alleen de technische expertise, maar ook de voortdurende passie en toewijding van deze pioniers in de wereld van data en inzichten.