The Art of Data & Insights

Duik in de kunst van data en inzichten op het meest sprankelende Data & Insights Event van de Benelux: MIE’24! En doe mee als MIE partner of MIE sponsor.

Ben je klaar om je te mengen met de creatieve geesten van data en inzichten? Noteer dan 13 en 14 maart 2024 in je agenda! Tijdens de 22e editie van het Marketing Insights Event (MIE) vieren we samen “The Art of Data & Insights”. Dit is je kans om te schitteren tussen meer dan 1.500 professionals zoals (Digital) Marketeers, Data Scientists, Strategen en vele anderen die onze branche tot een kunstvorm verheffen.

Stel je voor: meer dan 80 sessies bomvol inspiratie, interactieve workshops, Silent Seminars, Round Tables en Masterclasses. En dat alles rondom onderwerpen die ons vakgebied transformeren: van Data Strategie & engineering, Advanced Analytics, LLM’s en AI tot Neuromarketing en de nieuwste ontwikkelingen in CX/UX.

Maar hé, het is niet alleen luisteren en leren – het MIE is ook een uitgelezen kans om jouw merk te laten stralen. Als sponsor krijg je de mogelijkheid om je bedrijf te profileren als een koploper in de industrie, in direct contact met beslissers en influencers.

Dus, waar wacht je nog op? Neem deel aan de grootste show van data en inzichten, word sponsor en laat je inspireren door Byron Sharp’s visie, ontdek de nieuwste analytische tools en begrijp de complexiteit van privacy & bescherming in het digitale tijdperk.

Neem voor de ultieme kans om te connecten en te schitteren op het MIE’24 contact op met Tjitske Buurman. Bel naar 06-27 84 74 27 of mail tjitske@dinetwork.nl. Laat je gegevens achter of download de MIE’24 sponsorkaart vandaag nog!

We stellen vervolgens graag een offerte op maat voor je op.

Doe mee. Inspireer. En laat je bedrijf het podium pakken dat het verdient op het MIE’24.

Laten we samen de kunst van data en inzichten vieren!