SMART Talk Nieuwjaarseditie

Voorafgaand aan de Nieuwjaarsborrel komen de SMART-leden bijeen om bij te praten en vooruit te blikken. Wat zijn de actuele thema’s van het moment en waar willen we het komende jaar meer over horen en zien. Ben jij Young Professional binnen ons vakgebied en blijf je graag op de hoogte? Meld je dan nu aan!

Sprekers tijdens deze Talk:
 
• Marjolein van Ballegooij – Conversation Studio
Marjolein deelt in haar interactieve talk haar secrets over hoe je het onderzoeksspel snel onder de knie krijgt en met welke skills je award-winning material bent. Notitieblok bij de hand dus & op naar de top!
Met de missie ‘No More Crappy Products’ bedient Conversation Studio merken als Philips, JBL, Douwe Egberts, FrieslandCampina en Heineken. “We streven naar een wereld waar alle producten en diensten duidelijke waarde bieden voor de gebruiker en – als het even kan – de planeet.” Met de focus op het vinden van strategische kansgebieden, het bedenken en aanscherpen van proposities, levert Conversation Studio inzichten waar innovatieteams en propositiemarketeers meteen mee aan de slag kunnen.
 
• Lisa van der Goot – Perspective
Getting Started with Visual Thinking! Je hoeft écht geen Picasso te zijn om Visual Thinking in de praktijk te brengen. Ontpop jij je ook tot kunstenaar met wat simpele tips en tricks? Op de komende SMART Talk vertelt Lisa van der Goot (Perspective) hoe je kan starten met het gebruiken van Visual Thinking binnen jouw organisatie. En natuurlijk ga je ook zelf aan de slag met zakelijk tekenen.
 
 
 
 
Visual Thinking…
…stelt je in staat om ideeën levendig en efficiënt over te brengen
…helpt je bij het vereenvoudigen van complexe concepten
…verhoogt creativiteit en innovatie
…boost en verbetert communicatie
 
Perspective is een bureau voor Business Design, Public Design en Design Research. Al meer dan 15 jaar helpen ze teams om te versnellen en effectiever samen te werken. Het resultaat: producten en diensten die waardevol zijn voor eindgebruiker én organisatie.

nb. Voor de aansluitende D&IN Nieuwjaarsborrel moet je je apart aanmelden! Dat kun je hier doen.