Webinar: tekstanalyse met ChatGPT

Leer van de beste en ontdek hoe DPD Zwitserland ChatGPT gebruikt voor de analyse van open antwoorden in vragenlijsten. 

In deze webinar presenteren Christian Hyka en Leander Pas het met “EUROCC”-bekroonde CEM-programma (Customer Experience Management) van DPD Zwitserland en laten ze zien hoe DPD Zwitserland ChatGPT gebruikt voor het analyseren van open antwoorden middels kunstmatige intelligentie. DPD Switzerland (onderdeel van de Geopost Group) is een toonaangevende logistieke dienstverlener en is al geruime tijd klant bij Survalyzer. Klanttevredenheid en constante ontwikkeling staan centraal in de strategie van DPD.

Deze webinar zal het startpunt zijn voor vele interessante online kennissessies, georganiseerd door vooraanstaande onderzoeksbureaus en toeleveranciers. 

Mis het niet en registreer je nu voor de eerste Webinar over tekstanalyse met ChatGPT.

Klik hier om je te registreren!

Over de sprekers

Christian Hyka | In 2011 werd Christian eigenaar en partner van Survalyzer AG waar hij sindsdien de strategische productontwikkeling van de DIY White Label enquête software leidt en key accounts begeleidt bij de strategie en implementatie van DIY-onderzoek concepten.

Leander Pas | Leander heeft een afgeronde studie in Commerciële economie en werkt sinds oktober 2022 voor Survalyzer. Samen met het Nederlandse team streeft hij ernaar klantvragen om te zetten naar waardevolle oplossingen.