Het Data & Insights Network is een betrouwbaar en deskundig kenniscentrum op het gebied van data, insights en analytics. We behartigen de belangen van onze leden en bieden een netwerk waar professionals uit het vakgebied elkaar kunnen ontmoeten om zo kennis te delen.

Daily Data Bytes is hét kennisplatform van het Data & Insights Network, met actualiteit, meningen en feiten, voor iedereen die werkt in het brede vakgebied van dataverzameling, Data Analytics, Data Science, Onderzoek, en Insights. Daily Data Bytes trekt een groot publiek van professionals, die allemaal op de hoogte willen blijven van nieuws en achtergronden over hun werkterrein. En dat maakt Daily Data Bytes uniek!

De lezers en gebruikers van het platform zijn stuk voor stuk professionals die gewend zijn beslissingen te nemen en die Daily Data Bytes gebruiken voor inspiratie, informatie en ondersteuning – altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en tools. 

Nieuwsbrieven

Daily Data Bytes wordt 2x per week verstuurd in een oplage van 7.000. De bijbehorende website dailydatabytes.nl trekt daarnaast zo’n 4.000 unieke bezoekers per maand.

Het Data & Insights Network heeft zo’n 1.200 persoonlijke leden en 300 bedrijfsleden. Zij ontvangen maandelijks een Update met hierin exclusieve informatie voor leden, vacatures en geagendeerde activiteiten en evenementen. 

De website datainsightsnetwork.nl heeft 4.000 unieke bezoekers per maand. Daarnaast bereiken we met onze verschillende nieuwsbrieven en mailings zo’n 10.000 geïnteresseerden per maand.

Vactureplaatsing

De kosten voor het plaatsen van een vacature bedragen €795.-/maand. De vacature verschijnt op de websites datainsightsnetwork.nl en dailydatabytes.nl, wordt in iedere editie van Daily Data Bytes meegenomen en daarnaast onder de aandacht gebracht bij onze persoonlijke leden.