Doe mee aan het GRBN Webinar: Consumenten vertrouwen in Onderzoek 

Wij nodigen je graag uit voor het webinar van het Global Research Business Network (GRBN), waarin het vertrouwen van de consument  in onderzoek centraal staat.

Tijdens het webinar worden de resultaten van de Global Trust Survey 2024 gepresenteerd. Dit wereldwijde initiatief is uitgevoerd in samenwerking met een aantal onderzoekassociaties  en biedt waardevolle inzichten in het conusumenten vertrouwen in onderzoek in de volgende deelnemende landen,:

Australië, Canada, Duitsland, Japan, Mexico, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de VS. 

Deze resultaten kunnen ook beschouwd worden als een indicatie hoe de Nederlandse consument  over dit monderwerp zou kunnen denken en waar de onderzoeksector rekening mee zou moeten houden.

De resultaten zijn gebaseerd op enquêtes die in februari 2024 zijn afgenomen.

Sprekers uit Canada, Duitsland, Mexico, het VK en de VS zullen reflecteren op deze bevindingen en zij delen met ons de stappen die er worden ondernomen om het vertrouwen van de consument in onderzoek te vergroten. Daarnaast zal ook de nieuwe Participant Bill of Rights uitgebreid worden besproken.

Sprekers:

Melanie Courtright, Insights Association – VS

Debrah Harding, MRS – VK

Bettina Klumpe, ADM – Duitsland

John Tabone, CRIC – Canada

Pólux Arañó, AMAI – Mexico

Het webinar vindt plaats op 23 oktober 2024 van 17:00 tot 18:20 uur. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van vertrouwen in onderzoek? Meld je dan nu aan!