Sensory Talk – Sensorische methoden voor het MKB

Het midden- en kleinbedrijf (MKB) heeft vaak geen tijd, budget of kennis om uitgebreid sensorisch onderzoek te doen. Vera van Stokkom zoekt daarom in haar post-doc onderzoek naar een snelle, flexibele en valide onderzoeksmethode.

Resultaten van vooronderzoek, waaronder vragenlijsten en interviews met MKB bedrijven suggereerden de CATA-JARA methode als geschikte methode voor het MKB in het productontwikkelingsproces.

Tijdens deze Sensory Talk gaat Vera in op nieuwe resultaten van haar onderzoek en de interessante mogelijkheden van deze methode voor het MKB!

Meld je nu aan voor deze inspirerende, online, Sensory Talk op 29 juni!

Vera van Stokkom

Docent-onderzoeker bij de opleiding Food Commerce and Technology

Vera van Stokkom is sinds 2013 docent-onderzoeker bij de opleiding Food Commerce and Technology. Zij geeft les in sensoriek, onderzoeksmethodieken en voeding & gezondheid. In 2018 is zij gepromoveerd aan de Wageningen Universiteit met haar proefschrift: ‘Vegetable Acceptance, a bittersweet story. The role of taste in acceptance of vegetables.’ Zij heeft diverse artikelen gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften zoals Food Quality and Preference, Appetite en Food Research International.